responsive image

Zwembad Zwemlust

het mooiste natuurbad van Nederland

Vacaturen

Zwembad Zwemlust zoekt Allround medewerkers (20 uur per week)

 

Hou jij van zwemmen? Heb jij een goede concentratie om de veiligheid van de bezoekers in de gaten te houden? En ben je op zoek naar een baan voor het zomerseizoen.

 

Als allround medeweker ben je de leidinggevende van de dag en ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van onze gasten. Je stuurt de vrijwilligers aan, ontvangt, informeert en adviseert de gasten. Bij EHBO-gevallen ben jij het eerste aanspreekpunt. Je houdt toezicht op de gasten en daarnaast zorg je voor een nette uitstraling van het hele zwembad. Voor deze vacature zoeken we iemand die op woensdag, donderdag en vrijdag van 12:00-20:00 en zaterdag en zondag van 12:00 – 18:00 uur kan werken.

 

Jij bent sociaal, gastvrij en in staat snel te handelen bij onverwachte situaties.

Daarnaast: Ben je een goede zwemmer, heb je een EHBO/BHV certificaat en toezichthoud papieren.

 

Wat bieden wij:

  • Een werkplek bij een uniek natuurbad
  • Een goed salaris (freelance basis)
  • Bij slechtweer een vrije dag en toch per uur 12,50 doorbetaald krijgen
  • De leukste zomerbaan van eind april tot en met half september 2022

 

Interesse neem dan contact op met Bart Boevink via 0652764537 of stuur een email naar bart.boevink@gmail.com doe dit wel voor 5 april 2022. Neem eens een kijkje op onze website www.zwemlust.nl

 

Zwembad Zwemlust

Welkom bij zwemvereniging Zwemlust. Ons natuurzwembad is gelegen in de prachtige vechtstreek tussen Loenen aan de Vecht en Breukelen. Omringd door tal van buitenplaatsen, is de nostalgie ook in het zwembad nog steeds aanwezig.

 

De tientallen vrijwilligers zorgen ervoor dat het bad elke dag weer klaar is voor de bezoekers. Ook is er een klein winkeltje aanwezig voor een drankje en een hapje.

 

Voor de kleine kinderen is er een strandje met een speeltoestel. Er zijn twee duikplanken, diversen surfplanken en een kabelbaan aanwezig.

 

Adres: Zandpad 15 te Nieuwersluis

 

Graag tot ziens!