responsive image

Zwembad Zwemlust

het mooiste natuurbad van Nederland

Nieuwsbrief no 4 April 2023

Beste leden en vrijwilligers,

De afgelopen weken is er hard gewerkt door vrijwilligers om het nieuwe seizoen te starten! Wij zijn heel blij met al het werk dat is verricht. Reparaties zijn uitgevoerd, de winkel is schoon gemaakt en aangevuld, zodat we binnenkort open kunnen gaan. Als we dan ook nog wat zon en warmte krijgen, kan het seizoen echt starten. En dat wordt het 90e seizoen!

Openingstijden - Vanaf maandag 8 mei

Maandag t/m vrijdag van 12 tot 20 uur

Zaterdag t/m zondag van 10 tot 18 uur

Op de website zullen we aangeven als we afwijken van deze openingstijden. We proberen ook z.s.m. via Facebook berichten te plaatsen. Helaas hebben we momenteel geen toegang tot het account. Zodra dit opgelost is, gaan we ook via social media updates plaatsen.
Als je nu vragen hebt, mail ons dan via info@zwemlust.nl

Toegangsprijzen 2023
Ondanks inflatie hebben we voor 2023 geen prijsstijging door hoeven te voeren! Hoe fijn dat je baantje zwemmen niet duurder is geworden!

Entree:

Dagkaart t/m 15 jaar             € 3,00

Dagkaart vanaf 16 jaar          € 4,00

Abonnement:

Persoonlijk tm 15 jaar           € 30,00

Persoonlijk vanaf 16 jaar       € 40,00

Gezinsabonnement:

Gezin met kinderen tm 15 jaar € 100,00


Via de website kun je alvast je abonnement registreren. Helaas is betalen via de website momenteel niet mogelijk, doordat Mollie (betaalplatform) ons als Zwembad een beetje dwars zit. Hier zijn we druk mee bezig. Maar je kan het abonnementsgeld met pin of cash aan de kassa betalen of door overboeking naar NL30 INGB 0657 4134 88 van Zwemvereniging Zwemlust onder vermelding van uw volledige naam.  

Toezicht

We hebben Irma en Monique kunnen inhuren als toezichthouders, maar daarmee zijn niet alle dagen ingevuld. We moeten de openstaande dagen zelf invullen met vrijwilligers of andere ervaren toezichthouders.
We hebben echt hier nog extra inzet nodig, willen we zoveel mogelijk dagen open kunnen. Wil je je aanmelden of heb je hierover een vraag? Mail: info@zwemlust.nl!

Winkel

De winkel draait op vrijwilligers. Ook hiervoor is het rooster nog niet compleet en kunnen we nieuwe vrijwilligers hard gebruiken. Wil jij een dagdeel het visitekaartje zijn van de vereniging en iedereen welkom heten, van een drankje of zakje chips voorzien en bijdragen aan de vereniging? Neem contact op via info@zwemlust.nl.

Als we de roosters niet gevuld krijgen moeten we misschien besluiten om bepaalde dagen niet open te gaan. Dat is niet wat we willen. Laten we met elkaar proberen, om het zwembad open te houden en dat we kunnen genieten van deze mooie unieke plek.

Bestuur

Tijdens de ledenvergadering in maart is het nieuwe bestuur officieel benoemd:

Nico Schoenmaker:                voorzitter        Elly Klein Meuleman:             penningmeester

Zwanie van der Neut:            secretaris        Peer Vrakking:                       algemeen lid

Maya van Maya Kookt:          verzorgt de inkoop maar is geen bestuurslid

90 jaar Feest!

Op 30 maart 2023 bestond het zwembad 90 jaar. We vieren dit met jou op zaterdag 17 juni. Op dit moment loopt de vergunningsaanvraag, maar we verwachten dat die spoedig wordt verstrekt. Als vereniging nodigen we alle leden uit voor een gezamenlijke bbq die jou wordt aangeboden. Voor de drankjes wordt de reguliere prijs gevraagd. Kom jij ook?
Aanmelden gaat eenvoudig door een mailtje te sturen naar: info@zwemlust.nl. Dit kan tot en met zondag 11 juni.

Zwemvierdaagse

We zijn van plan om de zwemvierdaagse in augustus te houden. De datum maken we later bekend.

 

Tot ziens in het zwembad!

Namens het bestuur,

Nico, Zwanie, Peer en Elly